Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Tribute to the Cats

Zaterdag 31 Augustus 2024

Algemene informatie

Programma:

20.00u – deuren open

20.30u – DJ

21.00u – Tribute to the cats set 1

22.30u – DJ

23.00u – Tribute to the cats set 2

00.30u – Einde

Ticketprijs: €19,50 (Excl. fee)
Locatie: Hanenhof Geleen
Extra informatie:

Zit- en staanplaatsen aanwezig.

Prijs zitplaats: €22,50 (Vrije zitplaatsen)
Prijs staanplaats: €19,50
(Prijzen excl. fee)

Volendamse Tribute To The Cats Band komt naar Geleen

Zit & Staanplaatsen beschikbaar! (Vrije zitplaatsen)

De Tribute to the Cats band geeft op zaterdag 31 Augustus 2024 aanstaande een concert in de Hanenhof in Geleen.

In 2002 werd in Volendam een muzikaal eerbetoon gebracht aan The Cats, in de jaren ’60 de grondleggers van wat later als de ‘palingsound’ werd aangeduid. Inmiddels zijn we bijna 21 jaar, en meer dan 750 concerten verder.

Op 24 juni 2022 heeft de band het 20- jarig jubileum gevierd met een grandioos openluchtconcert in het centrum van Volendam op het Europaplein. Van dit concert heeft “ Omroep MAX “ een registratie gemaakt welke op 1 januari 2023 is uitgezonden op NPO 2.

‘Lea’, ‘Why’, ‘Marian’, ‘Times were when’ en niet te vergeten de wereldhit ‘One way wind’ gaan in Geleen zorgen voor een feest der herkenning.

De meerstemmige samenzang is een van de opvallende kenmerken van de Tribute To The Cats Band, waardoor ze in staat zijn die karakteristieke Cats sound weer ten gehore te brengen. Daarbij worden ze onder meer ondersteund door soundengineer & Manager, Jan Schilder, die destijds bij The Cats ook al verantwoordelijk was voor het zaalgeluid. Bij hem is ook ‘Vaya con dios’, ‘Scarlet ribbons’, ‘Marian, Lea’ en ‘Jukebox’ weer in vertrouwde handen.

Misschien nog wel het meest trots op het succes en de populariteit van de Tribute To The Cats Band zijn de oorspronkelijke bandleden van The Cats zelf. Dat heeft onder meer al geleid tot enkele gastoptredens, waarbij zowel op het podium als in de zaal vele emoties los kwamen. Met als hoogtepunten, het 15 jarig bestaan (Maart 2017) in een uitverkocht AFAS-Live theater, en in Juni 2022, het 20 jarig bestaan, op het Europaplein in Volendam.

Met z’n achten staan ze garant voor een sfeervol avondvullend programma, met vrijwel alle Cats- hits!

Ticketshop | Tribute To The Cats Geleen